Everest News

Ut interdum risus felis, eget rhoncus sem aliquam nec. Sed eu congue arcu. Duis ultricies orci nec diam malesuada accumsan. Aliquam pulvinar pulvinar orci, nec ornare ex efficitur ac. Proin quis laoreet quam. Praesent sagittis mollis turpis tempus sodales. Ut efficitur tortor nec condimentum ornare.

Recent Comments

  Колко дълго могат да издържат амортисьорите на багажника ви?

  За повечето хора пътуването е нещо, което правят редовно. Има много неща на колата, които помогнат на човек в това да се чувства комфортно със своята кола при пътуване.

  Разполагащите в своите автомобили с амортисьори за багажник подддържат задния капак, когато се опитвате да извадите нещата си. Това ви позволява да не задържате багажника и може да ви помогне да извадите всички си неща , без да се налага да го отваряте и затваряте. Точно както всяка друга част на превозното средство, в крайна сметка, амортисьорите на багажника в крайна сметка ще се износят.

  Поради трайната си конструкция, тези подпори за повдигане са проектирани да издържат толкова дълго, колкото автомобилът. С течение на времето опорите на амортисьорите могат да започнат да показват признаци на износване поради редовната употреба, която получават. Обикновено те са изпълнени с газ, което осигурява напрежението, което е необходимо, когато се опитвате да задържате багажника вдигнат. В някои случаи газът може да изтече с течение на времето, което ще направи опората на багаьника неизползваема. Пренебрегването на този проблем с амортисьорите за повдигане на багажника може да доведе до това, че да не можете да поддържате багажника си отворен нагоре, когато е необходимо, да не можете да го отворите или затворите.

  Течовете на газ са доста често срещани при  амортисьорите на багажника, поради което ще трябва да внимавате за такъв вид проблеми. В повечето случаи няма да можете да поправите този проблем на амортисьорите на вашия багажник..Най-добрият начин да отстраните всички проблеми, с които се сблъсквате с оставянето на багажника отворен, е като ги замените напълно. Когато дойде време за подмяна на амортисьорите на багажника, най-добре е да ги замените по двойки, за да намалите евентуалните проблеми по пътя.

  Ето някои от нещата, които може да забележите, когато е време да замените амортисьорите за поддръжка на багажника ви:

  • Капакът на багажника остава отворен

  • Багажникът се отваря много трудно

  • По време на студено време папакът не стои дълго време отворен

  Напременната смяна на амортисьорите на багажника на вашия автомобил ще намали броя на проблемите, които може да срещнете. Накарайте сертифициран механик да замени да ги поглежда всеки път, когато отивате да обслужвате колата си, за да елиминира всички допълнителни проблеми с вашия автомобил.

  admin

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *